Starters, begin in mei en probeer wekelijks een les en dit gedurende 2 maanden aan 80€

Wie ben ik


Als kind had ik van alles en nog wat: scoliose met brace, angst- en hyperventilatie aanvallen. Een tijdelijke verlamming en altijd maar die hartkloppingen. Allemaal in het hoofd, psychosomatisch?!
Na wat Yoga pogingen bij verschillende meesters vond ik eindelijk de weg naar meditaties, met specialisatie fibromyalgie en angsten en natuurlijk Tai Chi. Het fascineerde me ontzettend hoe mijn lichaam en geest verbeterde. De Tai chi vormen waar ik volledig gelukkig van word zijn de Yang, Wu , Chen en zwaard vorm. 
Na een gezondheidsopleiding met als basis Chinese geneeswijze, Shiatsu en Qigong besloot ik in 2005 Move Happy People op te starten. Beweging is nog steeds mijn medicijn en maakt me passioneel gelukkig. Voila de naam Move Happy People was gezet!


Mental Coach 59€/ 1u - ( Tai chi of Qigong lid Korting 55€) 
Een gesprek kan deugd doen, iemand die naar je luistert zonder oordeel.
Elke persoon is uniek en ik luister naar wat jij nu nodig hebt om in beweging te komen.
Structuur kan je hierbij steunen en soms kan structuur/perfectionisme  juist je verstikking zijn. Ik denk dan aan verwachtingen, doelstellingen die niet gehaald worden en je bijgevolg teleurstellen.
Of je verdrinkt in de theorie of de kennis van zaken, terwijl de deur wagenwijd voor je open staat. 


Meridiaanbehandeling 59€/ 1u - ( Tai chi of Qigong lid Korting 55€) 

Het lichaam werkt als één geheel, een vloeiende samenloop van energiebanen, acupressuurpunten, trigger points en emoties. Het lichaam is wonderbaarlijk en vertelt me waar blokkades zitten of waar je extra steun nodig hebt. In alle stilte geef ik vanuit de Chinese Geneeswijze Shiatsu behandeling door je kleding heen. Mijn handen duwen of stretchen bepaalde punten in alle zachtheid, zodat alles weer stroomt, de Chi weer harmonie is en jij je rust weer vindt.