We starten weer 9 januari, Move jij mee?

Mijn verhaal


Als kind had ik van alles en nog wat: scoliose met brace, angst- en hyperventilatie aanvallen. Een tijdelijke verlamming en altijd maar die hartkloppingen. Allemaal in het hoofd, psychosomatisch?!
Na wat Yoga pogingen bij verschillende meesters vond ik eindelijk de weg naar Tai Chi.
Ik heb me verdiept in verschillende Qigong, meditatie en Tai Chi vormen; Yang, Wu , Chen en zwaard. Na allerlei gezondheidsopleidingen besloot ik in 2005 Move Happy People op te starten. Beweging is nog steeds mijn medicijn en maakt me passioneel gelukkig.

Voila de naam Move Happy People was gezet!

Mental Coach 59€/ 1u - met beurtenkaart 55€
Een gesprek kan deugd doen, iemand die naar je luistert zonder oordeel. Je een kijk geeft op de dingen zodat je open staat voor inzichten en rust vindt in je hoofd.
Elke persoon is uniek en ik luister naar wat jij nu nodig hebt om in beweging te komen. Structuur kan je hierbij steunen en soms kan structuur juist je verstikking zijn. Ik denk dan aan verwachtingen, doelstellingen die niet gehaald worden en je bijgevolg teleurstellen. Of waar je verdrinkt in de theorie/structuur of de kennis van zaken en blijft hangen terwijl de deur wagenwijd voor je open staat. Vaak hoor ik "Gracia, jij gaat direct naar de kern precies of je me al lang kent". Ja ik zie het mentale proces en je lichaam als één geheel, waar het nu een openbaring geeft aan inzichten en die geef ik gewoon aan je door.
 
Meridiaanbehandeling 59€/ 1u - met beurtenkaart 55€

Het lichaam werkt als één geheel, een vloeiende samenloop van energiebanen, acupressuurpunten, trigger points en emoties. Het lichaam is wonderbaarlijk en vertelt me waar blokkades zitten of waar je extra steun nodig hebt. In alle stilte geef ik vanuit de Chinese Geneeswijze Shiatsu door je kleding heen. Mijn handen duwen of stretchen bepaalde punten in alle zachtheid, zodat alles weer stroomt, de Chi in harmonie is en jij je rust weer vindt.