Voor elk moment een kopje thee 

Ik geloof dat deze selectie hoogwaardige biologische kruiden zonder suikers noch pesticiden of bewaarmiddelen meer zijn dan een infusie. Ze zijn een bron van rust en een reis door deze verschillende smaken zal je ziel verwarmen en elk moment van de dag inspireren. Een verwennerij voor jezelf maar ook een mooi geschenk.

Met enige fierheid stel ik u volgende infusies voor. Een gepassioneerd Europese producent & leverancier adviseert me daarbij.  Hun hart ligt bij kwaliteit en natuur en bezitten het Bio label. Ook steunen zij het project "viva con aqua - drinkwater voor iedereen" 

Verkrijgbaar bij volgende bakkers

  • Bakkerij Wouters Brugstraat 208 Sint-Job
  • Bakkerij Van Riel Turnhoutsebaan 292 Wijnegem
  • Bakkerij Jonas Vets Kerkstraat 11 's Gravenwezel
Rating: 4.5 sterren
10 stemmen

100% RELAX THEE

  • 3 Biologische infusies voor elk moment van de dag
  • Ontspannend, antioxidant, ontstekingsremmend, zuiverend
  • Optimaliseert de werking van de organen hetgeen rust geeft

 

EARLY BIRDIE 

Verschillende soorten munt, citrus vruchten zorgen voor een zalige ochtendboost van je immuunsysteem. Ik heb een beetje groene thee toegevoegd omdat deze van uitzonderlijke kwaliteit is en een bron van antioxidanten. Voor diegene die zich zorgen maakt ivm de theïne weet dat bij groene thee de energie langzaam vrij komt, niet zoals bij koffie. Zolang je het bij 1-2 tasjes houdt is de theïne te verwaarlozen en een weldaad voor een gezonde dag.  

 

LOVE & KISSES

De geur van dit kruidenpalet is hemels en brengt al rust. Lemongras,appel,appelsien,netel,verveine,mariagold. Perfect om je lichaam te reinigen en de namiddag in rust en focus verder te zetten. Deze thee bevat uitsluitend kruiden en kan voor elk moment van de dag. 

 

SWEETEA

Om de nacht te omarmen zorgt deze infusie voor de juiste stemming om liefdevol alle herinneringen te koesteren. Deze kamille infusie met een snuifje gember 2% werkt relaxerend en ontstekingsremmend. Perfect om je darmen te ontspannen en ze beetje op te warmen voor een goede vertering. Deze thee bevat uitsluitend kruiden en kan voor elk moment van de dag. 

Ga direct naar de webshop

Rating: 4.75 sterren
4 stemmen

100% LOVE THEE

  • 3 Biologische infusies voor elk moment van de dag
  • Brengt lichaam en geest in harmonie 
  • Roses bevat beetje theïne en Hugs vleugje zoethout

 

ROSES FOR YOU

Ontwaak met deze liefdevolle roosjes en het beste van groene thee. 4 soorten groene thee namelijk Sencha, Chun Mee, Mao Feng, Pai Mu Tan. Wanneer groene thee een bijzondere kwaliteit bezit smaakt hij niet bitter. geloof me deze is een hemelse antioxidant van de allerbeste kwaliteit. Deze infusie bevat 30 gram theïne per mok. (tas koffie is 40-90mg cafeine) 

 

WARM HUGS

Deze middag infusie bevat opwarmende kruiden volgens de Chinese geneeswijze. Deze kruidenmengeling kaneel, gember, anijs, zoethout geeft een ontzettend aangename toets waar geen enkele kruid de overhand neemt. De smaak is bijzonder aangenaam en brengt lichaam en geest weer in harmonie. Perfect om de dag verder te zetten.

 

LOVE & KISSES

Ik ben helemaal into deze infusie, overheerlijk kruidenthee met een citrus kusje, discreet en super om de nacht te omhelzen. De kruiden zorgen voor het rustgevende effect van lichaam en geest. Linde, brandnetel, appelsien .. zalig om 's avonds in te dommelen

Ga direct naar de webshop


Rating: 4.6 sterren
5 stemmen