• ZOEK JE EEN GESCHENK? Ga voor overheerlijke kruidenthee. Zie webshop
  • ZOEK JE EEN GESCHENK? Ga voor overheerlijke kruidenthee. Zie webshop

Voor elk moment een kopje thee om uw lichaam te boosten! 

Ik geloof dat deze selectie hoogwaardige biologische kruiden zonder suikers noch pesticiden of bewaarmiddelen meer zijn dan een infusie. Ze zijn een bron van rust en een reis door deze verschillende smaken zal je ziel verwarmen en elk moment van de dag inspireren. Een verwennerij voor jezelf maar ook een mooi geschenk.

Met enige fierheid stel ik sommige infusies samen. Een gepassioneerd Europese producent & leverancier adviseert me daarbij.  Hun hart ligt bij kwaliteit en natuur en bezitten het Bio label. Ook steunen zij het project "viva con aqua - drinkwater voor iedereen" 

Wens je direct je kruidenthee ?

Vanaf nu verkrijgbaar bij

Bakkerij Jonas Vets Kerkstraat 's Gravenwezel

Bakkerij Wouters Brugstraat 208 sint-Job-in-t Goor

HAPPY THEE met Early Birdie, Alive & Kicking en Sweetie

3 biologische infusies voor elk moment van de dag.

 

EARLY BIRDIE :

Niets beter dan de dag te starten met een goed tasje thee. Verschillende soorten munt, citrus vruchten en heilzame groene thee zorgen voor een zalige ochtendboost voor je immuunsysteem. De groene thee is van super kwaliteit dus maakt deze thee totaal niet bitter. Het is een bron van antioxidanten en bevat maar de helft van de cafeïne van een tas koffie. Voordeel van groene thee is dat de energie langzaam vrij komt, niet zoals bij koffie.

 

ALIVE & KICKING

Pittige middag drukte? De geur van dit kruidenpalet is hemels en brengt al rust. Een heerlijke middagboost! Geïnspireerd door de Ayurveda, dooft deze infusie oplaaiende emoties en brengt evenwicht. Is ontstekingswerend en helpt bij verteringsproblemen. Perfect om de namiddag in rust en focus verder te zetten. Deze thee bevat geen cafeïne en is ook geschikt voor s'avonds. 

 

SWEETEA

Om de nacht te omarmen zorgt deze infusie voor de juiste stemming om liefdevol alle herinneringen te koesteren. Deze kamille infusie met een snuifje gember werkt relaxerend en ontstekingsremmend. Perfect om je darmen te ontspannen en je bedje op te dekken. Volledig theïne vrij dus sweetea see y tomorrow! 

Ga direct naar de webshop

Rating: 4.625 sterren
8 stemmen

FEESTDAGEN met Sweet Magic, Xmas TrEE en New year kisses

3 Biologische infusies voor elk moment van de dag.

 

SWEET MAGIC

De ideale ochtendthee. De Guayusa plant 40% is een uitzonderlijk helende plant met een bom aan antioxidanten. De bladeren bevatten cafeïne maar de bijzonderheid is dat die heel langzaam vrijkomt en bijgevolg geen bijwerkingen geeft zoals bij koffie. Het beste uit de natuur volgens de lokale bevolking van Ecuador; bezit L-theanine werkt ontspannend, 50% meer antioxidanten dan groen thee, aminozuren, vitame C en D, mineralen kortom de allerbeste thee uit de natuur met magische gezondheidskrachten in je mok. 

 

XMAS TrEE

De ideale warme drank na een stevige middag winterwandeling. Alle kruiden die je ervaart op een kerstmarkt verzameld in een mok. Kaneel, hibiscus, appel, appelsien, de ideale opwarming samen met je vrienden aan het vuur.

 

NEW YEAR KISSES

Ik ben helemaal into deze infusie, overheerlijk kruidenthee met een citrus kusje, discreet en super om de nacht te omhelzen. De kruiden zorgen voor het rustgevende effect van lichaam en geest. Linde, brandnetel, appelsien .. voor mij een new year kusje zalig om 's avonds in te dommelen

Ga direct naar de webschop

Rating: 4.75 sterren
4 stemmen

LOVE THEE met Roses For You, Warm Hugs en Love & Kisses

3 Biologische infusies voor elk moment van de dag.

 

ROSES FOR YOU

Ontwaak met deze liefdevolle roosjes en het beste van groen thee. 4 soorten groene thee namelijk Sencha, Chun Mee, Mao Feng, Pai Mu Tan. Wanneer groene thee een bijzondere kwaliteit bezit smaakt hij niet bitter. geloof me deze is een hemelse antioxidant van de allerbeste kwaliteit.

 

WARM HUGS

Deze middag infusie bevat opwarmende kruiden volgens de Chinese geneeswijze. Deze kruidenmengeling kaneel, gember, anijs, zoethout geeft een ontzettend aangename toets waar geen enkele kruid de overhand neemt. De smaak is bijzonder aangenaam en brengt lichaam en geest weer in harmonie. Perfect om de dag verder te zetten.

 

LOVE & KISSES

Ik ben helemaal into deze infusie, overheerlijk kruidenthee met een citrus kusje, discreet en super om de nacht te omhelzen. De kruiden zorgen voor het rustgevende effect van lichaam en geest. Linde, brandnetel, appelsien .. voor mij een new year kusje zalig om 's avonds in te dommelen

Ga direct naar de webshop

Rating: 5 sterren
3 stemmen