Start nu met Tai Chi & Qigong met gratis eerste les

Elk moment van de dag het juiste kopje

Ik geloof dat deze selectie hoogwaardige biologische kruiden zonder suikers noch pesticiden of bewaarmiddelen meer zijn dan een infusie. 

Ze zijn een bron van rust en een reis door deze verschillende smaken zal je ziel verwarmen en elk moment van de dag inspireren. Een verwennerij voor jezelf maar ook een mooi geschenk. Ik voeg jouw persoonlijk bericht van max 18 woorden toe bij het pakket voor je ontvanger en je hebt een heerlijk geschenk voor elke gelegenheid. De ontvanger hoeft zelfs niet thuis te zijn, alles gaat in de brievenbus. Perfect voor iemand te danken, te feliciteren, valentijn, kerst of zomaar eens te verwennen met een origineel geschenk. Simpel en overheerlijk toch?

Hoe is alles begonnen?

Van thee word ik rustig, geniet ik van het niets ook al ben ik druk bezig. Ook bij mijn leden zie ik steeds genieten van hun tasje rust. Graag wilde ik zelf een infusie samenstellen met biologische kruiden zonder toevoegingen van suikers en kleur smaakstoffen. Een leverancier met een hart voor de natuur en met Bio label wist me te overtuigen. Ook dat zij het project "viva con aqua - drinkwater voor iedereen" steunen was voor mij doorslaggevend om met hen in zee te gaan... START!

De beste ingrediënten in een kopje

 • Dit pakket omvat 3 pakjes biologische infusies, voor elk moment van de dag.
 • Ik gaf volgende benamingen;  voor de ochtend Early Birdie. De middag Alive & Kicking en de avond: Sweetea See Y. Allen zonder toegevoegde suikers, pesticiden geur noch smaakstoffen. 
 • De 3 infusies van planten en kruiden geven je +/- 45 kopjes rust uit 100 gram.
 • Bereiding ; laat 2gr of 1 theelepel kruiden weken in je mok gedurende 5-8min. 
 • Europese bio leverancier

  Verpakking of geschenk

  • Gemakkelijke hersluitbare verpakking  en 100% afbreekbaar. Kleine verpakking, verse kruiden :)
  • Je kan het pakket ook als geschenk versturen, een gepersonaliseerde tekst (max. 18 woorden) wordt met de hand geschreven op het bijgevoegd kaartje en alles gaat in de brievenbus. Dus niemand hoeft thuis te zijn.

   

  Early Birdie :

  Niets beter dan de dag te starten met een goed tasje thee. Verschillende soorten munt, citrus vruchten en heilzame groene thee zorgen voor een zalige ochtendboost voor je immuunsysteem. De groene thee is van super kwaliteit dus maakt deze thee totaal niet bitter. Het is een bron van antioxidanten en bevat maar de helft van de cafeïne van een tas koffie. Voordeel van groene thee is dat de energie langzaam vrij komt, niet zoals bij koffie.

  Rating: 5 sterren
  1 stem

  Alive & kicking
  Pittige middag drukte?

  De geur van dit kruidenpalet is hemels en brengt al rust. Een heerlijke middagboost!

  Geïnspireerd door de Ayurveda, dooft deze infusie oplaaiende emoties en brengt evenwicht. Is ontstekingswerend en helpt bij verteringsproblemen. Perfect om de namiddag in rust en focus verder te zetten. Deze thee bevat geen cafeïne en is ook geschikt voor s'avonds. 

  Rating: 5 sterren
  1 stem

  Sweetea See Y

  Om de nacht te omarmen zorgt deze infusie voor de juiste stemming om liefdevol alle herinneringen te koesteren.

  Deze kamille infusie met een snuifje gember werkt relaxerend en ontstekingsremmend.

  Perfect om je darmen te ontspannen en je bedje op te dekken.

  Volledig theine vrij dus sweetea see y tomorrow! 

  Rating: 5 sterren
  1 stem