Wie ben ik

gracia@gracia.be

Gsm 0473/90 00 62

Rekeningnummer BE43 7512 0208 5901


Als kind had ik van alles en nog wat: scoliose met brace, angst- en hyperventilatie aanvallen. Een tijdelijke verlamming en altijd maar die hartkloppingen. Allemaal in het hoofd, psychosomatisch?!
Na wat Yoga pogingen bij verschillende meesters vond ik eindelijk de weg naar Tai chi en de taoïstische meditaties, mindfulness met specialisatie fibromyalgie en omgaan met angsten. Het fascineerde me ontzettend hoe mijn lichaam en geest verbeterde. De Tai chi vormen waar ik volledig gelukkig van word zijn de Yang, Wu , Chen en zwaard vorm. 
Na extra gezondheidsopleidingen basis Chinese geneeswijze, Shiatsu, Qigong, Tai chi, geweldloze communicatie en assertiviteitstraining besloot ik in 2005 Move Happy People op te starten. Mensen in beweging brengen of hen coachen maakt me passioneel gelukkig. Contacteer me gerust als ik jou, je vrienden of bedrijf mag inspireren met een workshops, coaching of lezing.  Alles rond het thema happy harmonie voor lichaam en geest. 
Voila Move Happy People.


Mental Coach 59€/ 1u - ( Tai chi of Qigong lid Korting 55€) 
Een gesprek kan deugd doen, iemand die naar je luistert zonder oordeel.
Elke persoon is uniek en ik luister naar wat jij nu nodig hebt om in beweging te komen.
Structuur kan je hierbij steunen en soms kan structuur/perfectionisme  juist je verstikking zijn. Ik denk dan aan verwachtingen, doelstellingen die niet gehaald worden en je bijgevolg teleurstellen.
Of je verdrinkt in de theorie of de kennis van zaken, terwijl de deur wagenwijd voor je open staat. Laat me je inspireren om het beste uit jezelf te halen, je dynamiek weer te voelen en je drijfveren te ontdekken om je wensen/doelen waar te maken. Bel me voor een afspraak 0473/90 00 62 ik bel je dan terug

"Gracia, mijn mama is enorm verbaasd over uw behandeling! Ze kon al veel beter stappen en kan beter ademen...ze is heel content!"

 


Meridiaanbehandeling 59€/ 1u - ( Tai chi of Qigong lid Korting 55€) 

Het lichaam werkt als één geheel, een vloeiende samenloop van energiebanen, acupressuurpunten, trigger points en emoties. Het lichaam is wonderbaarlijk en vertelt me waar blokkades zitten of waar je extra steun nodig hebt. In alle stilte geef ik vanuit de Chinese Geneeswijze Shiatsu behandeling door je kleding heen. Mijn handen duwen of stretchen bepaalde punten in alle zachtheid, zodat alles weer stroomt, de Chi weer harmonie is en jij je rust weer vindt. Bel me gerust voor een afspraak 0473/90 00 62 ik bel je dan terug