• Workshop leef vanuit je kracht -
  • Vakantie = les / workshop / oefenen

Tai Chi & Zwaard

mis de start niet :) week 5 september 

 

Een Taiji of Tai Chi vorm kan omschreven worden als een combinatie van Qigong- en vechtkunst, die nu veelal beoefend wordt als innerlijke bewegingsrust. Bij Tai Chi heb je het aanleren van de vorm met het meditatieve aspect van bewegen. Het gaat duidelijk om het innerlijke en niet zoals bij andere sporten waar de nadruk op kracht ligt. In de Tai Chi heb je veel vormen ook met explosieve momenten. Wij doceren enkel de zachte vormen zoals Tai Chi Wu Style, Tai Chi Hun Yuan style en het Zwaard, Chen Style.

Alles draait om beweging en verandering. Wat heb jij nù nodig om je ademhaling en mindset in balans te brengen, hoe kan je uw houding sterker maken. Hoe laat je de energie stromen en jezelf weer stralen! Schrijf je steeds in.

Tai Chi Wu style start week van 5 september 

's-Gravenwezel Dorpshuis

  • Wekelijks op maandag 11u start 5 sept. 
  • Wekelijks op donderdag 10u start 8 sept.
  • Om de 2 weken op donderdag 20u enkel op 
    • 15 & 29/9 - 13 & 27/10 - 10 & 24/11 - 8 & 22/12

Tai Chi wu style wordt gegeven in combinatie met Chinese meridiaanleer. Aandacht voor de rechte ontspannen houding, losmaken van de Qi-stroom, meditatief wandelen en de open ademhaling. Gracia geeft deze lessen.

Tai Chi Zwaard start 8 september 

's-Gravenwezel Dorpshuis op

donderdag 11u start 8 september 

Tijdens dit denkbeeldig gevecht geeft het hanteren van het zwaard een zelfverzekerd en krachtig gevoel. Vanuit een innerlijke rust krijgen we terug connectie met ons lichaam. Breng bezemsteel of houten lange lepel mee. En test het gerust eens uit!Tai Chi Hun Yuan style Start 7 september 
Schoten Cogelshof op woensdag 9u
 
In combinatie met de basis Dao Yin & Hun Yuan Chen wordt deze prachtige vorm aangeleerd. We werken met een 6 soms 8 weken thema zoals vitaliteit te verhogen / stress en vermoeidheid af te bouwen. Bij aanvang van een nieuw thema ben je steeds welkom.
 

Schoten Dienstencentrum Cogelshof Deuzeldlaan 49 Schoten grote zaal achteraan

's-Gravenwezel Dorpshuis Kerkstraat 24 (bibliotheek) grote zaal achteraan en soms 1ste verdiep boven bib.