Starters info / beurtenkaart / vragen

Tai Chi

Tai chi is een zachte staande Chinese bewegingsvorm. Eens je het ergens hebt gezien wordt je betoverd door de “eindeloze flow”. Deze flow opent de energiebanen in je lichaam en mits de juiste houding en ademhaling geeft het je een zalige kick of beter gezegd je voelt de Chi stromen. Ik leer je stap na stap alle bewegingen aan. De positieve effecten van Tai Chi op lichaam en geest zijn eindeloos. Houding, adem, betere slaap, concentratie, relativeren, sterkere beenderen, betere bloeddoorstroming.  Je kan heel het jaar door starten. lees hier een interview.

Tai Chi Zwaard

Tai Chi zwaard geeft een fantastische dimensie van kracht en zelfvertrouwen. Het is totaal geen gevecht maar eerder een lichaamsboost en mits de juiste houding heelt het ook zwakkere punten in je lichaam. Stapsgewijs worden de bewegingen aangeleerd. Je kan heel het jaar starten.

Qigong

Qigong zijn helende staande of zittende oefeningen die zorgen voor het opheffen van blokkades, betere houding en balans van lichaam en geest. Ook hier is de Chinese geneeswijze een tool om ons daarbij te steunen. Bij Qigong hoef je de vorm zoals bij Tai Chi niet te onthouden. We herhalen en verdiepen les na les. Je kan het hele jaar starten. 

Morning Flow

Morning flow is volledig nieuw.  De aandacht gaat naar de stilte de rust, een oefening wordt hier ook onderbouwd zodat je het rustig kan opnemen. Deze les is voor iedereen toegankelijk ook voor diegene die wat onzeker zijn of ze het wel aan kunnen bij Burn out, hyperventilatie, revalidatie, fibromyalgie. Deze les sluiten we steeds af met een meditatief thee moment. Momenteel werken we hier in kleine groep. Je kan heel het jaar starten. 

Help ons groeien 

Schrijf een REVIEW of geef sterren. Alvast dank!

Volg onze beweging op social media zie onderaan

Koop online bij 80 bekende winkels via onze Trooper pagina.  Telkens jij iets koopt via Trooper gaat er een extra steun centje naar ons.  ( bol.com, boeking.com, decathlon, Ikea, pharmaline en 600 andere shops) Elke aankoop geeft ons een extra steun centje, zonder dat jij maar 1 cent extra betaald! Dus denk bij elke aankoop aan Trooper en zoek Move Happy People. Dank 

 contacteer me met je voorstel tot samenwerking of ideeen. 

 

Terug