Beurtenkaart

September is er steeds een gratis eerste proefles voor alle nieuwe starters. Daarna kan je instromen aan 15€ voor een proefles. Te betalen in de les via Payconiq of cash. Met deze beurtenkaart kan je naar alle lessen. De beurtenkaart is persoonlijk, geldig voor alle lessen. Wordt niet teruggevorderd. 

15€ :  alleenstaande les 

135€ : 10 beurtenkaart 6 maand geldig

73€ :    5 beurtenkaart 2 maand geldig 

De beurtenkaart is persoonlijk, geldig voor alle lessen. Wordt niet teruggevorderd.

Betaling

Het liefst in de les via Payconiq of cash. Schrijf over op BE43 7512 0208 5901 mét vermelding van de deelnemer en je kaart ligt bij je eerste les je klaar.  Breng steeds je betalingsbewijs mee. Hou steeds je mail in het oog voor promo betalingen.

Gratis les voor jou als je een nieuw lid aan

De zaal is een kwartier voor start open. Mocht er een les voor jouw les bezig zijn, wacht even, zo kan elke les rustig afgesloten worden. De lessen worden steeds met open raam gegeven, voorzie extra trui. Indien het weer het toelaat gaan we buiten de opwarming doen.

Kleding: Wat je nu aan hebt is prima. In China beoefend men Tai chi of Qigong net voor je gaat werken, dus jogging is niet nodig. Kleding dat gemakkelijk zit of losse kleding is perfect. En platte binnenschoenen, gelieve je buitenschoenen voor de zaal te wisselen. 

 

Drank: Gelieve water of thee mee te brengen. 

Moeilijk: Tai chi en Qigong is voor iedereen toegankelijk. Geef me aan wat voor jouw moeilijk is, bv. Rug, spieren, evenwicht... dan geef ik zeker een beweging dat voor u haalbaar is. 

Thuis oefenen: Tijdens mijn opleiding was ik verplicht om thuis minstens een uur te oefenen elke dag. Ik geef liever een wekelijkse oefening mee die je thuis dagelijks kan herhalen. Liever dagelijks eventjes oefenen dan 1 keer in de week gedurende een uur. 

Matje: Je hebt niets nodig voor Tai Chi en Qigong. Je kan de bewegingen op kantoor, in de keuken of in je bed doen. Tijdens de les zijn het staande bewegingen en sommigen nemen er een stoel bij. Je doet waar je u goed bij voelt. 

Parking/fiets/bus: Er is steeds een parking dichtbij de zaal, zet wel uw parkeerschijf. Bus stopt bijna voor elke zaal. Ook de fiets heeft een stalling voor de zaal.

Terug