We starten weer 9 januari, Move jij mee?

We bieden 2 verschillende WORKSHOP SCHILDEREN VOOR BEGINNERS

WORKSHOP 1: Abstract schilderen voor beginners 10u - 13u 

Heb jij zin om je creativiteit te ontdekken, je interieur te boosten, of een origineel cadeau te geven? Wens je technieken aan te leren en gebruik te maken van materialen en structuren dan is de workshop abstract schilderen ideaal voor jou.

Hoe verloopt de workshop?
Stapsgewijs zullen enkele technieken worden uitgelegd en wordt zo het werk uit verschillende lagen opgebouwd. In deze basiscursus leer je werken met compositie, kleur, vormen en hoe je verschillende texturen kunt aanbrengen om een diepte te creëren. Alle materialen zijn inbegrepen en je neemt na de workshop je kunstwerk mee naar huis. Dit is een workshop voor volwassenen. 

WORKSHOP 2: Coachend schilderen 14:30u - 17:30u 

De prachtige locatie, de bomen en de rust van de natuur is volgens ons de juiste setting om in alle veiligheid jouw verhaal aan het doek toe te vertrouwen.

Hoe verloopt de workshop?

Stapsgewijs brengen de gerichte oefeningen inzichten. Spanningen verlichten, de snelheid van je penseelstreken bepalen de kracht van je emoties.  Wat heb je verder nodig om te kunnen stromen en je voelingen kleur te geven tot een schilderij met  emotionele waarde? We helpen je hierbij, een ontluikende ervaring :)
Wil je aandacht geven aan je IK, je eigen kracht (weer) voelen dan is dit coachend schilderen voor jou. Alle materialen zijn inbegrepen en je neemt na de workshop je waardevol kunstwerk mee naar huis. Dit is een workshop voor volwassenen. 


Waar en wanneer gaan de workshop door? 
Abstract schilderen zaterdag 4 maart van 10u-13u

Coachend schilderen zaterdag 4 maart van 14:30u-17:30u

Locatie: Schilde De Pont 45 in de Orangerie met zicht op het park. 
Materiaal
Al het materiaal is inbegrepen. Zelfs thee, koffie en koekjes staan voor je klaar. Een schort mag je meebrengen. 

Annulatie
Kan je door omstandigheden niet komen dan kan je uiteraard iemand anders in je plaats laten deelnemen. Moest de workshop door onverwachte omstandigheden geannuleerd worden, wordt het geld integraal teruggestort. 
Betaling
Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met een betalingsverzoek